.Дизайн резиденції з трьома спальнями

Дизайн-проект переробки резиденції з трьома спальнями дизайнерською компанією Inhouse Brand Architects.

ВітальняРозкішна резиденція з трьома спальними кімнатами на березі океанського узбережжя була перероблена для молодої пари і їх вихованців. Господарі захоплені сучасним мистецтвом, що відбилося в декорі приміщень квартир.

Архітекторам дизайнерської компанії Inhouse Brand Architects довелося вирішити декілька проблем, які не влаштовували господарів: вхідна група була неправильно організована, кухня була ізольована від інших приміщень, простір апартаментів було переповнене криволінійними елементами, які зонували приміщення.

Вхідна група

Вхідні двері була перенесена, що дозволило створити зону передпокою, яка гостинно зустрічає гостей і відразу дає уявлення про стилі апартаментів. За основу дизайну взято стиль ар-деко, в обробці використані контрастні поєднання кольорів, глянсові поверхні, дзеркала, твори мистецтва та інсталяції.

Вхідна група, зона кухні, їдальня і вітальня об'єднані в одне приміщення. Для зонування вхідної групи застосовані такі прийоми:

  • світлий дерев'яна підлога, контрастує з темними дерев'яними ламелями на стелі;
  • стіни біля вхідних дверей покриті венеціанської штукатуркою чорного кольору;
  • одна стіна розташована під нахилом і декорована глянцевим чорним покриттям;
  • на другій стіні розміщені картини в повний зріст під прозорим склом.

Візуально відокремлює вхідну групу від вітальні і кухні-їдальні дзеркальна колона, яка доповнена підвісний консоллю з висувними ящиками.

Вхідна група

Вид з передпокою

Об'єднане простір - загальний вигляд

Кухня – їдальня

Оновлена кухня стала частиною вітальні. В обробці використано білий і чорний мармур. Кухонний гарнітур не має відкритих шаф – лаконічний дизайн, акцент робиться на контрасті чорного і білого кольорів, а також на використанні дорогих оздоблювальних матеріалів.

Кухонний острів з білого мармуру контрастує з гарнітуром чорного матового кольору, з білими фільонками. Робоча поверхню та прилеглу до неї стіна - оброблені чорним мармуром, на стіні розташований телевізор. Світильник з чорної сталі, висвітлює кухонний острів розроблений індустріальним дизайнером Ryan Matchett.

Довгий стіл з чорного дерева розташований між зоною кухні і зоною відпочинку. Навколо столу розміщені дванадцять м'яких обідніх стільців, сидіння оздоблені дизайнерської тканиною з леопардовим принтом, а спинка - однотонної тканиною чорного кольору.

Кухня

Обідня група

Вітальня

В оформленні зони відпочинку переважають блакитні, сині і білі тони. Похила стіна декорована венеціанської штукатуркою сірого кольору, на ній розташована картинна галерея господарів будинку. Стеля – багаторівневий, родзинкою дизайну можна вважати – різні сценарії освітлення. На стелі використана світлодіодне підсвічування, точкові світильники, стіна з картинами також виділена світлодіодним підсвічуванням по підлозі і поворотними спотами на стелі.

М'яка група складається з двох диванів, двох крісел та одного дизайнерського крісла. В оббивці меблів використані тканини місцевого виробництва. З вітальні відкривається чудовий вигляд на узбережжя, щоб пустити в приміщення більше світла – було встановлено панорамне скління, замість штор використані віконниці з ламелями. Балкон також взяв участь у переробці, на балконі встановили прозорий стіл зі стільцями та комфортний кутовий диван. Від палючого сонця або від негоди захищають рулонні маркізи.

Вітальня

М'яка група у вітальні

Гостьова ванна кімната

В обробці ванної використаний білий мармур, дизайнерські світильники і біла сантехніка. Для підтримки загального стилю в декоруванні ванної кімнати використані картини і невеликі скульптури.

Ванна кімната

Домашній кінотеатр

Кімната для комфортного перегляду фільмів і телепередач виконана з урахуванням того, що господарі хотіли, щоб приміщення було максимально камерним і приватним. Стіни кімнати оброблені венеціанської штукатуркою чорного кольору, стеля багаторівневий чорно-білий. Під системою домашнього кінотеатру розташована мармурова підвісна консоль пісочного кольору, підсвічена знизу світлодіодною стрічкою. З двох сторін від екрана розташовані шафи з темного дерева без ручок, що створює враження, що оброблені деревом стіни, а шафи практично непомітні. На підлозі м'яке бежеве килимове покриття з коротким ворсом.

В кімнаті розташована м'яка група, оббиті оксамитом «смачного» шоколадного кольору. Доповнюють дизайн диванної групи – подушки різної форми в молочних і бежевих тонах, а також м'які пледи. В кімнаті організовано робоче місце з антикварним кріслом, оббитим блискучим панбархатом вершкового кольору.

Домашній кінотеатр

М'яка група в домашньому кінотеатрі

У підсумку вийшло гармонійний простір, об'єднаний загальною концепцією. За словами господарів, квартира стали повністю відповідати їх внутрішнього стану, в дизайні гармонійно поєднується любов до мистецтва і комфорт, все в інтер'єрі спрямоване на створення відчуття щастя і гармонії власників.

Додано: 23-03-2017, 19:08
0

Схожі статті


Наверх