Розширення простору будинку


Сімейна пара, великі любителі сучасної архітектури зробили вирішили розширити свій дуплекс, побудованого ще в 1940 році, на вулиці Бери в Монреалі. Їх головним бажанням і метою було створення нової їдальні, яка стала б серцем будинку, де вся сім'я може збиратися і обговорювати поточні справи. Отже, на першому поверсі будинку центром нового розширення стала їдальня, поруч з нею розташувалася реконструйована кухня. Їдальня має великі вікна, що виходять на південь і великий обідній стіл в центрі. Головна спальня господарів будинку розташована поверхом нижче, під їдальнею, в цокольному поверсі будинку з видом на сад у дворі. Незважаючи на використання деревини для облицювання, надбудова виглядає легко і прозорість скляних панелей візуально збільшує розміри невеликого приміщення. Зовнішня обробка виконана з деревини сосни, пофарбованої в оливково-зелений колір. Виступає скління обрамлено оцинкованої сталлю.

Архітектора: NatureHumaine Стиль: Мінімалізм Розташування: Монреаль, Квебек, Канада Команда: Стефан Расслет, Марк-Андре Плассе, Амелі Мелавен Рік випуску: 2012 Фотографії: Едріан Вільямс

Незвичайний будинок у Канаді Незвичайний будинок у Канаді 2 Незвичайний будинок у Канаді 3 Незвичайний будинок у Канаді 4 Незвичайний будинок у Канаді 5 Незвичайний будинок у Канаді 6 Незвичайний будинок у Канаді 7 Незвичайний будинок у Канаді 8 Незвичайний будинок у Канаді 9Незвичайний будинок у Канаді 10 Незвичайний будинок у Канаді 11