Приміщення наукового парку «Гален»


За проектом архітекторів студії «Formwerkz» проведена реконструкція великого лобі-холу парку «Гален» у Сінгапурі. Архітектура азіатських міст першої підхоплює всі нові віяння. Реконструкція штаб-квартири парку побудована в тому ж дусі. Велика кількість темних металевих решіток та конструкцій робить великий хол похмурим, що, напевно, приємно після південного сонця, але трохи похмурою. Це особливо ясно в приміщеннях другого поверху, де великі вікна нічим не загороджені, а стіни та підлога виконані в більш яскравих, бадьорять тонах.

 Приміщення наукового парку «Гален» 1

Тут же оригінально задумані стелажі для речей відвідувачів, місця для відпочинку. Оригінально, у вигляді великих труб, виконані всі входи в холи. Дерев'яні конструкції кафе та зони відпочинку виглядають еклектично – то химерно, то простакувато. Великі труби і величезні темні площині виглядають головними елементами дизайну. Велика кількість гратчастих металевих конструкцій, світлих і темних – віддає промисловим дизайном. Мотиви еклектики і промислового дизайну дуже модні і сучасні, але люди в цьому інтер'єрі виглядають дрібними і втраченими.

 Приміщення наукового парку «Гален» 2

 Приміщення наукового парку «Гален» 3

 Приміщення наукового парку «Гален» 4

 Приміщення наукового парку «Гален» 5

 Приміщення наукового парку «Гален» 6

 Приміщення наукового парку «Гален» 7

 Приміщення наукового парку «Гален» 8

 Приміщення наукового парку «Гален» 9