Громадський центр у Голландії

Дизайн громадського центру в містечку Дутінхем (Нідерланди) спроектований архітектурної студією «Drost+van Veen». Функціонально всі приміщення будівлі скомпоновані навколо двох початкових шкіл. Крім них, у центрі розташувалися невеликі магазини, кафе, спортивний зал, кімнати для спілкування. Центр «The Solar Tree» своєю оригінальною формою приваблює здалеку. Зламані лінії даху, оригінальний лускатий сайдинг фасаду - самобутні і нічого не повторюють.

Громадський центр в Голландії

Будівля виглядає по-різному зі всіх сторін. Внутрішні конструкції громадського центру побудовані, слідуючи останнім тенденціям дизайну. Просторі внутрішні приміщення, холи та коридори яскраво освітлені з великих вікон і спеціальних отворів між поверхами. Добре продумано штучне освітлення з великих стельових панелей. Внутрішні конструкції незвичайної форми, сходи – виконані з світлого дерева і пофарбовані в червонуваті тони, що надає інтер'єру теплий і природний вигляд. З ними відмінно гармонують світлі підлоги і стіни, білі металеві огорожі балконів і сходів. Велика кількість сходів і балконів об'єднує простір великого холу і декількох поверхів – у центрі зручно проводити численні заходи та свята.

Громадський центр у Голландії 2

Громадський центр у Голландії 3

Громадський центр у Голландії 4

Громадський центр у Голландії 5

Громадський центр в Голландії 6

Громадський центр у Голландії 7

Громадський центр у Голландії 8

Громадський центр у Голландії 9

Громадський центр у Голландії 10

Громадський центр у Голландії 11

Громадський центр у Голландії 12

Громадський центр у Голландії 13

Громадський центр у Голландії 14 Громадський центр у Голландії 15

Громадський центр у Голландії 16

Громадський центр у Голландії 17

Громадський центр у Голландії 18